Kovács Tünde

Kovács Tünde
[Kovács Tünde HR Blog] [Facebook] [Youtube] [Google+]

Publikációk

Tréningek a humánerőforrás fejlesztésben - kézikönyv
Stratégiai Kommunikációs Tanácsadó Iroda, 1998

A trénereknek és HR szakembereknek szóló kézikönyv részletesen ismerteti a tréningen belüli tanulás és személyiségfejlődés folyamatát. Útmutatást nyújt a tréningek szervezéséhez, a célnak leginkább megfelelő tréningmódszer megválasztásához.

Szerepjáték nyolctól négyig - viselkedés munkahelyi környezetben
Raabe Klett Kiadó, 1999

Munkahelyi vezetőknek és asszisztenseiknek szóló kiadvány a munkaköri szerepazonosulás és szerepkonfliktus forrását és végkimenetelét tárja fel. Bemutatja, hogyan viselkedik az egyén a csoport hatására, milyen tartós vagy ideiglenes magatartás változások történhetnek csoportnyomásra.

Az ügyfélszolgálat művészete - kézikönyv
Stratégiai Kommunikációs Tanácsadó Iroda, 2000

A könyv a vállalatok legértékesebb vagyonának, az ügyfelek és vevők kezeléséhez ad nélkülözhetetlen ismereteket. A könyv segítségével megtudhatja miképpen viselkednek ügyfélként az emberek, ki hogyan befolyásolható, ki hogyan befolyásol másokat, illetve hogyan kezelhetők eredményesen a reklamációk.

Kommunikáció a vezetővel és a munkatársakkal
Raabe Klett Kiadó, 2001

A kulcspozícióban lévő munkatársak számára íródott kiadvány feltárja a kommunikációs útvesztőket és az eltévedésből származó nehézségeket. Világos és egyértelmű útmutatást nyújt a különböző szinteken és szintek között történő kommunikációra, az elképzelések, javaslatok meggyőző kommunikálására.

Udvarias delegálás
Raabe Klett Kiadó, 2001

Az irodavezetőknek és menedzserasszisztenseknek szóló kiadvány részletes útmutatást nyújt a vezetőtől származó információk kezelésére, szűrésére valamint átadására. Megtudható belőle, hogy milyen módszerek alkalmazhatók mások motiválására, a feladatok gyors és jó minőségű kivitelezésére.

Kommunikációs érzékenységfejlesztés 36 gyakorlattal
Stratégiai Kommunikációs Tanácsadó Iroda, 2001

A trénereknek szóló gyakorlatgyűjtemény idő és létszám kalkulációkkal közli a különböző kommunikációs érzékenységet fejlesztő gyakorlatok pontos leírását. Útmutatást ad a felhasználók számára, hogy mely tréningeken és milyen céllal érdemes azokat alkalmazni.

Ügyfélszolgálat ismeretek
Humán Erőforrás Alapítvány, 2003

A középiskolások 5. (kiegészítő) évfolyama számára íródott tankönyv elméleti ismereteket és esetpéldákat tartalmaz. Ezen keresztül ismerteti meg a tanulókat az ügyfélszolgálat sajátosságaival, ezzel lehetőséget teremt számukra, hogy az iskola elvégzése után ügyfélszolgálati területen tudásukat kamatoztassák.

Professzionális vezetés – tankönyv
Stratégia Menedzsment Tanácsadó Kft., 2003

A vezetési módszereket távoktatás formában tanuló hallgatók számára íródott tankönyv elméleti ismereteket, esetpéldákat és feladatokat tartalmaz. A könyv segítségével elsajátíthatók a helyzet- és személyiségfüggő vezetési módszerek.

Titkárnői-titkári tanfolyam – tankönyv
Európai Üzleti Iskola, 2004

Irodavezetők, titkárok és titkárnők tanfolyamának tankönyve elméleti ismereteket, esetpéldákat és feladatokat tartalmaz. A könyvből megismerhető a titkársági munka feladatköre és azok végrehajtásának módja.

Ügyfélszolgálati tanfolyam – tankönyv
Európai Üzleti Iskola, 2004

Ügyfélszolgálati vezetők és munkatársak képzéséhez íródott tankönyv elméleti ismereteket, esetpéldákat és feladatokat tartalmaz. A könyvből megismerhetők az ügyfélszolgálati munkakörök sajátosságai és az eredményes ügyfélkapcsolat kialakításának módjai.

Értékesítői üzletkötői tanfolyam – tankönyv
Európai Üzleti Iskola, 2004

Az értékesítő és üzletkötők képzéséhez íródott tankönyv részletesen tárgyalja az értékesítés stratégiáját és taktikáját. Esetpéldákon és feladatokon keresztül segíti a hallgatót az eredményes üzletkötés módszerének megtanulásában.

Menedzserasszisztensi tanfolyam - tankönyv
Európai Üzleti Iskola, 2005

A menedzserasszisztensi tanfolyam résztvevői számára íródott tankönyv az elméleti ismeretek mellett esetpéldákon és feladatokon keresztül segíti a hallgatót a munkakör sajátosságainak megismerésében. A vezetői támogatás különböző módszerének elsajátításában.

Az ügyfélszolgálat művészete – kézikönyv (második, bővített kiadás)
Gasztrotop Kft., 2009

A 2000-ban megjelent kézikönyv második kiadása a munkahelyi stresszkezeléssel bővült. A bővített részből megismerhetők a munkahelyi stresszforrások, valamint azok személyiségre gyakorolt hatása. Az olvasó konkrét módszereket kap a stresszhatások kezelésére, és a kialakult stressz munkakörülmények közötti oldására.

Professzionális értékesítés - kézikönyv
MSPR Üzleti Iskola, 2013

A könyvben egyedülálló módszerességgel tárul elénk az eredményes értékesítés komplexitása és lépéssora, valamint azon belül az értékesítők teendője. Az olvasó hasznos stratégiai és taktikai útmutatást kap az üzleti kapcsolatteremtés előkészítésére, a kapcsolatépítés és kapcsolaterősítés módjaira. Kovács Tünde és Vaszari András szerzők rendkívüli fontosságot tulajdonítanak a széleskörű tájékozódásnak, az egyenrangú, partneri kapcsolat kialakításához szükséges információcserének, a hatékony üzleti kommunikációnak.

MINDENNAPI MARKETING – KÉZIKÖNYV
MSPR Üzleti Iskola, 2019

Kovács Tünde és Vaszari Tamás közösen írt könyvükben a vállalatok legértékesebb vagyonának növeléséhez a vevőkör építéséhez adnak közérthető és lényegre törő útmutatást. A szerzők ok-okozati összefüggések leírásával segítik az olvasót a saját cége átfogó marketingstratégiájának kialakításában és végrehajtásában. A fejezetek végén lévő feladatok kidolgozásával a könyv olvasója lépésről lépésre készítheti el cége részletes marketingtervét.